La Terrazza restaurant

 
 

LOCATION:

Beverly Hills, CA

CLIENT:

Beverly Glen Centre

Size and Cost:

N/A

Status:

Completed

Year:

N/A

 

This 100 seat restaurant was designed for an existing tenant space in the Beverly Glen Centre Shopping Center in the Bel Air community of Beverly Hills, CA. The main room features a vaulted ceiling, a fireplace designed as a large armoire placed in the room and a grandly styled bar rendered in dark wood, with glass display cabinets and a white marble top. The floor of the dining room is realized in vinyl tile with a design reminiscent of palazzos in Italy. Outside the garden terrace is formed with formal hedges and classically styled urns. A new storefront between the terrace and the dining room is made out of painted wood with traditionally detailing evocative of a 19th century Parisian or Milanese shop front, with signs indicating goods sold within, a large shopfront window and french doors opening into the dining room.